F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

F1 - Ντεμπούτο της Hypersoft στο Μονακό

Θα σπάσουν τα χρονόμετρα με την πρώτη εμφάνιση της Hypersoft γόμας της Pirelli στο Gp Formula 1 του Μονακό και τα μονοθέσια αναμένεται να διαλύσουν το ρεκόρ γύρου.

f1 hellenic fan club -  Ντεμπούτο της Hypersoft στο Μονακό

Τα πιο μαλακά ελαστικά της Pirelli, τα hypersoft, θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους το Σαββατοκύριακο του Grand Prix του Μονακό, με τον προμηθευτή ελαστικών της F1 να περιμένει το ρεκόρ των lap να πέσει δραματικά.

Το ελαστικό με το ροζ σιρίτι είναι κατά τον Lewis Hamilton, είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Pirelli μετά την επιστροφή της στην Φ1 και θα είναι διαθέσιμη μαζί με την supersoft τον Μάιο στο Gp της Κυανής Ακτής.

Ενώ η διαφορά σε χρόνους μεταξύ των ultrasoft, supersoft και soft είναι κοντά, μεταξύ hypersoft και ultrasoft είναι πολύ μεγαλύτερη. Η Pirelli προβλέπει μια διαφορά μεταξύ 0,7s-0,8s ανά γύρο στο Μονακό.

"Στο Μονακό παίζει σημαντικό ρόλο η πρόσφυση, έτσι ένα μαλακότερο ελαστικό θα δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά τον χρόνο γύρου", δήλωσε ο μάνατζερ της Pirelli, Mario Isola."Έχω προσδοκία ότι θα έχουμε ένα lap record".

Το ρεκόρ γύρου κατατακτηρίων είναι 1.12.178" και σημειώθηκε  από τον Kimi Raikkonen που κέρδισε την pole στον περσινό αγώνα. 

Η Mercedes και η Haas ήταν οι μοναδικές ομάδες που δεν χρησιμοποίησαν την Hypersoft στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης δοκιμές πριν από την σεζόν, αλλά ο Isola πιστεύει ότι αυτό δεν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα στο Μονακό.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 02-04-2018 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More