F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

F1 : Διαζύγιο της Red Bull με τη Renault

Τάραξε τα νερά η δήλωση του Giancarlo Minardi προβλέποντας σύντομα διαζύγιο της Red Bull με την Renault μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τους νέους κινητήρες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Η Renault διαβεβαιώνει ότι θα είναι έτοιμη και θα αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των ομάδων που φορούν τους κινητήρες της, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη στα δοκιμαστικά στο Μπαχρέιν.

f1 hellenic fan club - red bull rb10 minardi

Ο πολύ γνωστός σε όλους Giancarlo Minardi, πρώην αφεντικό της Minardi F1 Team, που αφού πουλήθηκε στην Red Bull μετονομάστηκε σε Scuderia Toro Rosso, έκανε μια δήλωση που βάζει φωτιά στα σενάρια διακοπής της συνεργασίας της Red Bull με τη Renault από το 2015, δηλαδή νωρίτερα από ότι προβλέπει το μεταξύ τους συμβόλαιο. Ο Ιταλός βασίστηκε σε προσωπικές του πληροφορίες για αυτή του τη δήλωσε και είπε πως υπάρχουν και άλλες κατασκευαστικές εταιρίες που έχουν έτοιμες μονάδες ισχύος.

"H RBR σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο πρόωρης διακοπής της συνεργασίας. Παρότι τόσο αυτή, όσο και η Renault αλλά και η Toro Rosso προσπαθούν να καθησυχάσουν το κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, η Renault προσπαθεί να βρει συνεργάτες από το εξωτερικό, πράγμα που δεν συνηθίζει καθώς προσπαθούσε πάντα να προστατεύσει τη τεχνολογία της. Τέτοια νέα, γεννούν ερωτηματικά σχετικά με προβλήματα στις μονάδες ισχύος της, που δεν θα είναι εύκολο να λυθούν βραχυπρόθεσμα. Κάποιοι κατασκευαστές που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της F1, έχουν έτοιμες μονάδες ισχύος, ίσως τώρα να μπορούν να εκμεταλλευτούν την αποτυχία της Renault. Ελπίζω να διαψευσθώ σε μερικές ημέρες στο δεύτερο τεστ στο Μπαχρέιν".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 16-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More