F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

F1 : Ecclestone "Η Jerez ήταν μία φάρσα"

Δριμύ κατηγορώ από το "αφεντικό" της Formula 1 που χαρακτήρισε τα δοκιμαστικά στην Jerez, φάρσα. Ο Bernie Ecclestone έβγαλε χολή και έριξε το φταίξιμο στους νέους κανονισμούς, για τους οποίους ήταν αντίθετος στους περισσότερους τουλάχιστον, για την αποτυχία των τεσσάρων ημερών στην Ισπανία.

F1 hellenic fan club - ricciardo jerez 2014 red bull

Άστραψε και βρόντηξε ο Bernie Ecclestone γα τη "φάρσα" στα δοκιμαστικά στη Χερέθ, κατηγορώντας FIA και ομάδες για την επιλογή των νέων κινητήρων.

"Κοιτάξτε τις τελευταίες μέρες, το είχα ότι θα ήταν κάπως έτσι, μια φάρσα" δήλωσε στην Daily Mail. "Αυτοί επέμεναν σε τέτοιου τύπου κινητήρες" εννοώντας την FIA και τις ομάδες. "Εάν ήθελαν να αγωνίζονται έτσι, τότε έπρεπε να πάνε στο Le Mans".

"Εάν ήθελαν οικονομία στα καύσιμα δεν χρειάζονταν αυτούς του κινητήρες για να το επιτύχουν. Θα έπρεπε να είχαν μικρότερα Motorhomes, τότε δεν θα χρειάζονταν τόσες νταλίκες για να ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Mercedes έχει 23 νταλίκες που την ακολουθούν παντού. Εάν πραγματικά ήθελαν να κάνουν οικονομία σε καύσιμα θα έπρεπε να σταματήσουν αυτό".

Το πιο σημαντικό που είπε είναι ότι η F1 έχει αλλάξει και είναι όπως έπρεπε να είναι, κάτι το εξαιρετικό. "Αυτό που γίνεται με τους νέους κινητήρες είναι εντελώς προσβλητικό. Ο κόσμος θέλει θόρυβο, κάτι το εξαιρετικό, αυτό είναι το πνεύμα της Φόρμουλα 1. Τώρα έχουμε ήσυχους κινητήρες και κανέναν στην πίστα".

Ο Ecclestone τέλος είπε ότι μπορεί να βγει και ένα καλό από τι αλλαγές, "Η σεζόν μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ... πραγματικά απρόβλεπτη, και αυτό είναι το συναρπαστικό".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club   
 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More