F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

F1 - Horner : "έχουμε χρόνο ακόμα" - Red Bull

Ο Christian Horner είναι βέβαιος ότι η ομάδα του έχει αρκετό χρόνο για να συνέλθει από το φιάσκο στη πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών Formula 1 στην Jerez. Η Red Bull σημείωσε μόνο 21 γύρους συνολικά στις 4 μέρες στην Ισπανία, τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα.


f1 hellenic fan club - cristian horner 2014

Ο Cristian Horner λέει ότι η δοκιμασία της επόμενης εβδομάδας στο Μπαχρέιν θα είναι σημαντική, αλλά τόνισε ότι οι δυσλειτουργίες είναι αναπόφευκτες κατά τη διάρκεια της περιόδου των δοκιμών εξέλιξης. 

"Υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Οι δοκιμές στο Μπαχρέιν την επόμενη εβδομάδα είναι ένα σημαντικό τεστ και προφανώς όλοι εργάζονται σκληρά στη Renault και το Milton Keynes. Δεν θέλουμε άλλη μια εβδομάδα, όπως Jerez, από την άλλη αυτή είναι η σημασία των τεστ, επιλύεις τα προβλήματά σου στις δοκιμές ώστε να μην τα έχεις στους αγώνες."

Η RB10 αντιμετώπισε θέματα υπερθέρμανσης του μονοθεσίου καθώς και προβλήματα με τον κινητήρα της Renault στην Jerez. 

"Υπάρχουν μερικά πράγματα από την πλευρά μας που πρέπει να τακτοποιήσουμε, αλλά τίποτα το σημαντικό, και προφανώς η Renault είχε κάποια θέματα που θέλουν νοικοκύρεμα. Τα φετινά μονοθέσια είναι τόσο περίπλοκα, που μικρά προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες βλάβες", δήλωσε το αφεντικό της Red Bull.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More