F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

F1 : Ferrari - Αποστολή εξετελέσθη

Το πρώτο τεστ στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης Formula 1 που έγιναν στη Jerez, έδωσε στη Ferrari ένα αξιόπιστο σημείο εκκίνησης σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Stefano Domenicali, που δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση της F14 T.

f1 hellenic fan club - ferrari f14t jerez 2014

Στη Ferrari είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του μονοθεσίου τους στις πρώτες επίσημες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Χερέθ. Η Ιταλική ομάδα ήταν στην δεύτερη θέση όσον αφορά για το πλήθος των γύρων που πραγματοποίησε στην πίστα, δίνοντας πολύτιμα δεδομένα στους μηχανικούς της να επεξεργαστούν. Το σημαντικότερο ήταν ότι μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τα δεδομένα που είχαν συλλέξει από την νέα αεροδυναμική τους σήραγγα, στην πίστα.

"Ήταν τέσσερις πολύ απαιτητικές και σημαντικές μέρες που μας έδωσαν πληροφορίες για να δουλέψουμε τις επόμενες μέρες πίσω στο Maranello" δήλωσε ο Domenicali στην ιστοσελίδα της Ferrari.

 "Οι τεχνικές παράμετροι της F14 T καθώς και η επικύρωση της αεροδυναμικής σχεδίασης στην πίστα, ήταν μέσα στις προσδοκίες μας δίνοντάς μας μια αξιόπιστη αφετηρία την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο". Και συμπλήρωσε...

 "Το σημαντικό πράγμα είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους για να δώσουν στους μηχανικούς μας τα δεδομένα που χρειάζονται για να εξελίξουν το αυτοκίνητο. Αυτό που μετράει είναι να έχουμε σαφείς ιδέες για το τι πρέπει να κάνουμε τώρα και σε ποια κατευθυνση, ουτος ώστε να πάμε στην Μελβούρνη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 04-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More