F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

F1 - Alonso : "Το στοίχημα είναι να τερματίσουμε"

Επιτυχία, θα είναι να μπορέσουμε να τερματίσουμε στους πρώτους αγώνες δήλωσε ο πιλότος της Ferrari, Fernando Alonso, εκφράζοντας την ανησυχία του μετά και τις δεύτερες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης Formula 1 στο Μπαχρέιν.

f1 hellenic fan club - alonso bachrain test 2014

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari είπε πως δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί για τον 1ο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή. Τη νίκη μπορεί να αρπάξει όποιος θα είναι και σε θέση να τερματίσει τον αγώνα κάτι που θεωρεί ότι θα είναι δύσκολη και περίεργη κατάσταση για όλους.

"Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να τερματίσουμε στον αγώνα και εάν μπορέσουμε να τερματίσουμε και στους πρώτους τρεις αγώνες αυτό θα είναι νίκη, καθώς οι περισσότεροι δεν θα το καταφέρουν. Αυτό όμως είναι η πρόκληση", ήταν τα λόγια του Fernando που συμπλήρωσε ότι, οι κινητήρες της Mercedes δείχνουν πολύ ανταγωνιστικοί.

"Είναι δυνατοί δεν υπάρχει αμφιβολία. Μετά τη Χερέθ και τις δύο πρώτες μέρες στο Μπαχρέιν τα μονοθέσια με μονάδες ισχύος της Mercedes, φαίνονται να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Όμως είναι μόνο δοκιμαστικά και δεν ξέρουμε με τι φορτίο καυσίμου έγινα οι επιδόσεις αυτές, με τι λάστιχα κτλ".

"Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κάνουμε γύρους και να μαθαίνουμε πράγματα. Από αυτές τις δύο ημέρες ανακαλύψαμε κάποια περισσότερα ζητήματα που έχει το αυτοκίνητο και με κάθε γύρο υπάρχει κάτι στην ηλεκτρονική πλευρά, με τόσα πολλά πράγματα φέτος, που πρέπει να ρυθμίσουμε και να βελτιώσουμε. Σιγά σιγά θα βρεθούμε στη θέση που είναι πιο βολική για μας, όμως δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θα θέλαμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να ανακαλύψουμε αλλά και να βελτιώσουμε. Ήμασταν στη θέση να κάνουμε 160 γύρους σε δύο ημέρες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό είναι πολύ καλό, για την ομάδα και για το κίνητρο όλων και χάριν τη σκληρή δουλειά που έγινε στο Maranello κατά τη διάρκεια του χειμώνα".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 21-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More