F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

F1 : Αποχωρεί ο Brawn από την Formula 1

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στη Formula 1 ανακοίνωσε ο Ross Brawn, βάζοντας τέλος σε όποιες φήμες τον ήθελαν στην Mclaren μετά την αποχώρησή του από τη Mercedes. Η απόφασή του είναι μάλλον προσωρινή πάντως τώρα προτίμησε να μην ασχοληθεί καθόλου με το σπορ και να πάει για ψάρεμα που του αρέσει πολύ.

f1 hellenic fan club - ross brawn retiring f1

Ο Ross Brawn αφού έλυσε τη συνεργασία του με την Mercedes έδωσε τέλος και όποιες φήμες τον ήθελαν να πηγαίνει στην McLaren να συμμετέχει στα σχέδια του Ron Denis. 

Ο 59χρονος Βρετανός, ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην Formula 1, έχει συνδέσει το όνομά του με 16 συνολικά τίτλους εκ των οποίων οι 7 είναι κατά τη συνεργασία του με τον Michael Schumacher στη Beneton και στη Ferrari. Ο πιο πρόσφατος είναι αυτός του Jenson Button το 2009 με τη Brawn Gp της οποίας ήταν και ιδιοκτήτης πριν την μεταβιβάσει έναντι του ποσού των 60.000.000 λιρών για να προκύψει η ομάδα Mercedes AMG Petronas F1 της οποίας ήταν αγωνιστικός διευθυντής. Η καριέρα του στην F1 ξεκινά κάπου το 1970 όταν ήταν μηχανικός στη Williams.

" Αποχωρώ - και δεν είναι αστείο. Θα περάσω τον επόμενο χρόνο απολαμβάνοντας το ψάρεμα και θα δούμε τι μπορεί να φέρει η ζωή. Φυσικά βλέπω μπροστά αλλά δεν έχω συγκεκριμένα σχέδια".

"Είναι τιμή μου να κάνω την τελετή έναρξης στον River Dee. Είναι ένα ποτάμι που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ψαρέψω την άνοιξη διότι αυτή την εποχή πάντα έτρεχα να ρυθμίσω κάποιο μονοθέσιο στην Ισπανία. Ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος και Απρίλιος δεν ήταν ποτέ καλοί μήνες για να πάω για ψάρεμα κάτι που άλλαξε φέτος".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 02-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More