F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

F1 : Επιστροφή της Martini - χορηγός στη Williams ;

Επιστροφή της Martini μετά από 5 χρόνια, στη Formula 1 ως βασικός χορηγός της Williams. Η Βρετανική ομάδα θα ντυθεί στα χρώματα της γνωστής εταιρίας σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο τύπο.

f1 hellenic fan club - williams martini render photo

Την επιστροφή της στη F1 φαίνεται ότι ετοιμάζει η Martini ως βασικός χορηγός της Williams. Η εταιρία ήταν χορηγός κατά το παρελθόν  σε πολλές ομάδες και σε διάφορες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σύμφωνα με δημοσίευμά του το Autosport, θέλει τη Βρετανική ομάδα να έχει έρθει σε συμφωνία με τη γνωστή εταιρία για να αποτελέσει χορηγό τίτλου. Αυτό σημαίνει και αλλαγή στην ονομασία της ομάδας σε Williams Martini Racing και τα μονοθέσια να βάφονται στα χρώματα του Martini.

Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα με τις διαπραγματεύσεις για την τελική συμφωνία να ξεκινούν αρκετούς μήνες πριν. Δε είναι πάντως τυχαία η εμφάνιση στο διαδίκτυο ρούχων της Williams με το λογότυπο της Martini, τα οποία όμως έχουν αποσυρθεί. Πάντως η Βρετανική ομάδα έχει πει ότι τα χρώματα του μονοθεσίου της θα αποκαλυφθούν στο Gp της Αυστραλίας καθώς φωτογραφίες "rendering", κυκλοφορισαν παντού στο ίντερνετ με τα χρώματα της Martini

f1 hellenic fan club - martini williams 2014 render photo




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 14-02-2014 | F1 Hellenic Fan Club


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More