F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

F1 - Rosberg : Η Ferrari είναι πιο ικανή από ότι δείχνει

Ο Nico Rosberg είναι πεπεισμένος ότι η Ferrari αποτελεί μεγαλύτερη απειλή από ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής, παρά το μέτριο φετινό της ξεκίνημα στη Formula 1.


Η Ferrari έδειξε ότι έχει ρυθμό και ταχύτητα, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό προς το παρόν να της χαρίσει νίκες. Λάθος στρατηγική στην πρεμιέρα στην Αυστραλία, προβλήματα αξιοπιστίας και στους δύο πρώτους αγώνες, μαζί με την λανθασμένη εκκίνηση του Raikkonen στο Μπαχρέιν, σίγουρα διευκόλυναν τον Rosberg να πάρει τη νίκη και στους δύο πρώτους αγώνες. Αυτό όμως όπως πιστεύει ο ίδιος, δεν δείχνει την πραγματική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

"Είχα τον έλεγχο", είπε ο Rosberg, "προσπαθούσαμε να διαχειριστούμε τον αγώνα, προσπαθώντας να μειώσουμε τα ρίσκα, με σοφή στρατηγική, σωστά πιτ στοπ, μέχρι να φτάσουμε στη νίκη. Την ίδια στιγμή και παρά τη κακή του εκκίνηση ο Kimi είχε πολύ καλό ρυθμό. Γνωρίζουμε ότι η Ferrari είναι πλέον πολύ κοντά μας και για αυτό πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση".

"Δεν έχουμε δει ακόμα τι μπορούν να κάνουν και αυτό είναι σαφές. Είχαν τόσες αναποδιές που τους έχουν στοιχίσει ήδη, έτσι δεν έχουμε δει την αληθινή Ferrari ακόμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έρχονται και θα είναι πιο δυνατοί".




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 04-04-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More