F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

F1 - Ένα μπουλόνι ο λόγος εγκατάλειψης του Vettel

Πρόβλημα σε ένα μπουλόνι του τροχού της Ferrari SF16-H ήταν ο λόγος που ο Sebastian Vettel δεν ολοκλήρωσε την 2η (Fp2) περίοδο στα ελεύθερα δοκιμαστικά Formula 1 για το Gp του Μπαχρέιν.

f1 hellenic fan club -  Ένα μπουλόνι ο λόγος εγκατάλειψης του Vettel

Ο πιλότος της Ferrari, Vettel, έχασε πολύτιμο χρόνο δοκιμών, όταν αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη 15 λεπτά πριν το τέλος της 2ης περιόδου στη πίστα του Sakhir.

Ο Γερμανός ανέφερε αμέσως στην ομάδα ότι έχασε τη δύναμη του κινητήρα και αμέσως συμπλήρωσε ότι κάποιο μπουλόνι που συγκρατεί τον τροχό στη θέση του είχε χαλαρώσει.

"Δεν ξέρουμε ακόμα 100%. κατάλαβα στην στροφή 4 ότι χάνω δύναμη και έτσι αποφάσισα να σταματήσω το μονοθέσιο αμέσως. Είναι προφανές ότι δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κάποιο επιπλέον πρόβλημα στο αυτοκίνητο. Λυπάμαι γιατί ήθελα πολύ να κάνω ακόμα μερικούς γύρους".

"Είναι πολύ φυσικό όταν κάτι δεν πάει καλά να μη παίρνεις επιπλέον ρίσκα. Σίγουρα θέλαμε αυτά τα χιλιόμετρα και γενικά τα δεδομένα την Παρασκευή, όμως είναι πιο σημαντικό να σιγουρέψουμε ότι το μονοθέσιο είναι σε άριστη κατάσταση για τριήμερο που έρχεται και για όλη τη σεζόν".

Όσον αφορά για τις κατατακτήριες ο Vettel είπε : "Θα κάνουμε τα πάντα απόψε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ένα γρήγορο μονοθέσιο, που στο τέλος αυτό είναι και το ζητούμενο. Είναι δύσκολο να πει κανείς".

"Η Mercedes είναι πολύ δυνατή. Απόψε ήταν πολύ ανταγωνιστική στην πίστα. Πιστεύω θα είμαστε πολύ κοντά καθώς το μονοθέσιο έχει πού καλή αίσθηση".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-04-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More