F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

F1 - Gp Ρωσίας : Αναβαθμίσεις σε Mercedes και Ferrari

Με αναβαθμισμένες τις μονάδες ισχύος τους θα αγωνιστούν οι  Mercedes και οι Ferrari στο Sochi της Ρωσίας στο αντίστοιχο grand prix για το φετινό πρωτάθλημα στη Formula 1. Ξόδεψαν τα πρώτα τους tokens.


Η Ferrari πηγαίνει στην Ρωσία με σημαντικές αναβαθμίσεις. Η Ιταλική ομάδα θα δώσει σε Vettel και Raikkonen μια νέα έκδοση του κινητήρα με αναβαθμισμένο σύστημα εσωτερικής καύσης που θα επιτρέψει την αύξηση της συμπίεσης και της ροής καυσαερίων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του τούρμπο, κάτι που θεωρούν σαν το αγκάθι στην Scuderia. Οι SF16-H αναμένεται να είναι πιο δυνατές από πριν στις μεγάλες ευθείες.

Επίσης οι πιλότοι της Φεράρι θα έχουν στα μονοθέσιά τους και νέα αεροδυναμικά βοηθήματα δηλαδή μια ολοκαίνουρια εμπρός αεροτομή για τον αγώνα στην Ρωσία.

Από την άλλη πλευρά και η Mercedes έχει φέρει ένα νέο πακέτο στο Sochi και αφορά το σύστημα καυσίμου. Η αναβάθμιση αυτή θα υπάρχει και στις ομάδες που προμηθεύονται μονάδες ισχύος από τη Mercedes, δηλ θα την έχουν και οι Williams, Force India και Manor.

Tokens που χρησιμοποιήθηκαν:
  • Mercedes - χρησιμοποίησε 2 από τα 13 που της έμεναν μέχρι το τέλος της χρονιάς.
  • Ferrari - χρησιμοποίησε 3 από τα 9 που της έμεναν μέχρι το τέλος της χρονιάς.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-04-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More