F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

F1 - Αμφίβολη η συμμετοχή του Alonso στο Gp Κίνας

Ο Φερνάντο Αλόνσο λέει ότι δεν λαμβάνει ως δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στο Κινεζικό grand prix Formula 1, έως ότου πάρει ξεκάθαρο οκ από την ιατρική ομάδα της FIA.


Ο πιλότος της McLaren απουσίασε από το gp του Μπαχρέιν πριν από δύο εβδομάδες εξ αιτίας του ατυχήματος που είχε στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Φόρμουλα ένα, στην Αυστραλία. Ο Alonso δεν είχε πάρει το οκ από την ιατρική ομάδα της FIA και έτσι δεν έτρεξε στο Μπαχρέιν.

 Ο Alonso θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις την Πέμπτη και ενώ ο ίδιος λέει ότι έχει κάνει την προετοιμασία για τον αγώνα κανονικά, ο ίδιος παραδέχεται ότι η συμμετοχή του στον αγώνα, δεν είναι δεδομένη.

"Ήταν απογοητευτικό όταν μου είπαν ότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ στο Μπαχρέιν, αλλά σέβομαι απόλυτα την απόφασή της ιατρικής ομάδας της FIA", είπε ο Αλόνσο την Τρίτη.

"Ελπίζω ότι θα είμαι πίσω την Παρασκευή, όμως μέχρι να πάρω ξεκάθαρο οκ από τους γιατρούς να αγωνιστώ - όποτε αυτό είναι δυνατόν - δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα, αλλά εγώ εξακολουθώ να προετοιμάζομαι για τον αγώνα του Σαββατοκύριακου κανονικά" .




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 12-04-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More