F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

F1 : Marco Mattiacci - το νέο αφεντικό στη Ferrari

Από πωλητής αυτοκινήτων, διευθυντής στο αγωνιστικό τμήμα της Ferrari, την πιο αξιοζήλευτη θέση στη Formula 1. Marco Mattiacci, αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Stefano Domenicali στο τιμόνι της Scuderia.

f1 hellenic fan club - Marco Mattiacci Ferrari

Ο "Ρωμαίος" Marco Mattiacci, είναι αυτός που αναλαμβάνει χρέη αγωνιστικού διευθυντή στην ομάδα της Ferrari στη θέση του απερχόμενου Stefano Domenicali που παραιτήθηκε σήμερα. Ο 42χρονος θα αναλάβει αμέσως καθήκοντα καθώς το GP στην Κίνα γίνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η σχέση του Mattiacci με την Ferrari περιορίζεται στις πωλήσεις αυτοκινήτων από το 2000 και η θέση του ως πρόεδρος και γενικός διευθυντής στη Ferrari της Βόρειας Αμερικής από το 2010. Πριν από αυτό είχε ηγηθεί στην εταιρία σε τμήματα στην Ασία, Μέση Ανατολή, Ρωσία και Φιλανδία. Το 2012 ο Marco κέρδισε το βραβείο της αυτοκινητοβιομηχανίας Executive of the Year.

Καμία σχέση με την F1 και με τους αγώνες γενικώς. O πρόεδρος της Ferrari, Di Montezemolo, όμως τον εμπιστεύεται απόλυτα, "Θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα, ξέρω ότι είναι πολύ ικανός μάνατζερ και γνωρίζει πολύ καλά την εταιρία μας".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 14-04-2014 | F1 Hellenic Fan Club   

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More