F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

F1 : Δεν δικαιώθηκε η Red Bull

Η FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία) απέρριψε την ένσταση της Red Bull για το μηδενισμό του πιλότου της, Daniel Ricciardo, στο πρώτο grand prix για φέτος στη Formula 1, αυτό της Αυστραλίας.

f1 hellenic fan club - ricciardo απορριψη εφεσης Red Bull

Αρνητικό αποτέλεσμα είχε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε η Red Bull για τον μηδενισμό του Daniel Ricciardo στον αγώνα της Αυστραλίας. Η FIA συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε πως κανονικά μηδενίστηκε από τους αγωνοδίκες ο πιλότος της Red Bull.

Θυμίζουμε ότι ο Daniel Ricciardo παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση στον αγώνα της Μελβούρνης. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ καθώς μηδενίστηκε από τους αγωνοδίκες διότι ο αισθητήρας ροής καυσίμου που τοποθετεί η FIA στα μονοθέσια έδειχνε ότι ξεπερνούσε το όριο στιγμιαίας κατανάλωσης. Η Red Bull ειδοποιήθηκε από τη FIA να μειώσει την κατανάλωση κάτι που δεν έγινε καθώς η Αυστριακή ομάδα βασίστηκε στα δικά της δεδομένα που είχε από την τηλεμετρία τα οποία ήταν εντός ορίων, διότι ο αισθητήρας ήταν ελαττωματικός όλο το τριήμερο.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 15-04-2014 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More