F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

F1 : Στην Williams τελικά ο Massa για το 2014

Ο Felipe Massa θα τρέχει τελικά με τα χρώματα της Williams για τη σεζόν 2014. Ο 32αχρονος Βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1 θα πάρει τη θέση του Maldonado που πήγε στη Red Bull  και θα συμπληρώσει το line up των οδηγών δίπλα στον Valtteri Bottas όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα της Williams.

f1 hellenic fan club  - massa williams

"H Williams είναι από τις πιο επιτυχημένες και τις πιο σημαντικές ομάδες στη Formula 1. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να οδηγήσω για την Williams, την Ferrari ή την McLaren και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα με άλλο ένα από τα ινδάλματά μου στο χώρο, μετά από τη θητεία μου στη Ferrari. Οι καλύτεροι άλλωστε Βραζιλιάνοι πιλότοι έχουν συνδέσει το ονομάτους με την Williams. Με τις τόσο μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στους κανονισμούς το 2014, εύχομαι η εμπειρία μου να βοηθήσει την ομάδα για ένα μεγαλύτερο βήμα μετά από μια δύσκολη περίοδο που περνά". Αυτά είπε ο Βραζιλιάνος για την καινούρια του ομάδα.

Ο Sir Frank Williams καλωσόρισε τον Massa λέγοντας "είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους δύο πιλότους μας για το 2014 και να καλωσορίσω τον Felipe στην οικογένεια της Williams. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο και ένα αληθινό μαχητή στην πίστα. Η πλούσια πείρα του θα βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα που κάνουμε".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 11-11-2013 | F1 Hellenic Fan Club    

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More