F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

F1 : Τίτλοι τέλους για Raikkonen και Lotus ΤΩΡΑ !

Φινάλε νωρίτερα για τον Kimi Raikkonen για τη φετινή σεζόν στη Formula 1. Ο Φιλανδός πιλότος της Lotus εγκαταλείπει το πρωτάθλημα δύο αγώνες πριν το τέλος του και έτσι δε θα πάρει μέρος στα grand prix που θα γίνουν σε Αμερική και Βραζιλία, για να υποβληθεί σε εγχείρηση στην μέση του. Η επέμβαση θα γίνει εντός των ημερών στο Salburg.

F1 hellenic fan club - kimi lotus end

Τέλος για φέτος αλλά και η συνεργασία του Iceman με τη Lotus μετά την απόφασή του να προβεί σε επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση του, τώρα, 2 αγώνες πριν το τέλος της σεζόν και αυτό για να είναι έτοιμος για του χρόνου μιας και οι δοκιμές αρχίζουν νωρίτερα από ότι άλλες χρονιές και θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες αποθεραπείας, ή τα "παράτησε" από τη Lotus λόγο οικονομικών διαφορών;

Η είδηση δημοσιεύτηκε αρχικά στην Φινλανδική εφημερίδα Turun Sanomat και την επιβεβαίωσε στο περιοδικό Autosport ο μάνατζερ του Raikkonen.

Από την Βρετανική ομάδα δεν υπάρχει ωστόσο κάποια ανακοίνωση για το ποιος θα είναι teammate του Romain Grosjean στους επόμενους δύο αγώνες, που μάλλον θα είναι ο 3ος οδηγός της, ο περσινός πρωταθλητής του GP2 Davide Valsecchi.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More