F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

F1 : Με τιμές το "Αντίο" για τον Felipe Massa (video)

“Felipe, a true Ferrari man” ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας Luca di Montezemolo, για τον Βραζιλιάνο πιλότο της Formula 1 που δεν θα οδηγεί με τα χρώματα της Ferrari όπως είναι γνωστό για το 2014. Σε μια εκδήλωση που κάνει κάθε χρόνο η Scuderia με την ονομασία Finali Mondiali τίμησε τον Felipe Massa για τα 8 χρόνια προσφοράς του στην Ιταλική ομάδα.

f1 hellenic fan club - adio felipe montezemolo

Έτσι ευχαρίστησε η Ferrari τον Felipe Massa με ένα τεράστιο τρόπαιο ύψους 1,2 μέτρων μπροστά σε 15.000 τιφόζι που αποθέωσαν κυριολεκτικά τον Βραζιλιάνο στην πίστα του Mugello.

f1 hellenic fan club - ferrari trophy for massa

"Ο Φελίπε είναι ένας πραγματικός άνθρωπος της Ferrari και πάντα θα είναι μέρος της ιστορίας μας για όλους τους αγώνες που έχει τρέξει με εμάς, τις νίκες που έχει πανηγυρίσει, τις πολ ποζίσιον που έχει εκκινήσει και για τα λίγα λεπτά που ήταν Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Βραζιλία το 2008. Έχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, αλλά και κάποιες δύσκολες, όπως τότε με το ατύχημα του στην Βουδαπέστη. Για όλα αυτά θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως, βέβαια το έχω ήδη κάνει και προσωπικά στον ίδιο. Νομίζω ότι η απόφαση μας να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους είναι η σωστή και για εμάς και για εκείνον. Είναι ώρα για αλλαγές. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε γιατί πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας μας", ήταν τα λόγια με τα οποία τίμησε ο Montezemolo τον Massa.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 11-11-2013 | F1 Hellenic Fan Club    

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More