F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

F1 : Για αυτό εγκατέλειψε ο Hamilton

Ήταν ένα κακό Σαββατοκύριακο για τον Lewis Hamilton και τη Mercedes το grand prix στη Σιγκαπούρη, με τους πιλότο τους της εκτός ρυθμού και το Βρετανό στο τέλος να εγκαταλείπει τον αγώνα ενώ η Ferrari πανηγύρισε την 3η φετινή της νίκη με τον Vettel.

f1 hellenic fan club -  Για αυτό εγκατέλειψε ο Hamilton

Οι Mercedes δεν είχαν καθόλου ρυθμό στη Marina Bay και εκίνησαν από την τρίτη γραμμή στο grid έχοντας μπροστά τους τις δύο Ferrari (1-3) και τις δύο Red Bull (2-4), τους οποίους δεν έδειξαν να είναι σε θέση να τους απειλήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Η ατυχία του Hamilton δεν έμεινε εκεί καθώς ο Βρετανός ξαφνικά άρχισε να χάνει την ισχύ στο μονοθέσιό του και να μένει πίσω. Καθώς ένας ένας οι πιλότοι τον προσπερνούσαν μπήκε στα πιτ για δουν τι φταίει και οι μηχανικοί του επανεκίνησαν το μονοθέσιο χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει αναγκάζοντάς τον τελικά να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Σύμφωνα με το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, η αιτία για την εγκατάλειψη του Hamilton ήταν ένας μεταλλικός σφιγκτήρας στη μονάδα ισχύος της W06 ο οποίος έσπασε. "Η ζημιά ήταν μικρή όμως προκάλεσε μεγάλη απώλεια στην ισχύ του μονοθεσίου. Το εξάρτημα θα αντικατασταθεί χωρίς να υπάρχει κανένα πλέον πρόβλημα με τον συγκεκριμένο κινητήρα του Lewis".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 21-09-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More