F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

F1 : Πολύ δράση υποσχέθηκε ο Alonso

Αρκετή δράση υποσχέθηκε ο Fernando Alonso στο σημερινό αγώνα στην πίστα του Σίλβερστοουν μετά το αρνητικό ρεκόρ στην Formula 1 της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.


f1 hellenic fan club - alonso silverstone 2014

"Ένα είναι σίγουρο, εκκινώντας τόσο πίσω θα δούμε πολύ δράση", δήλωσε ο Ισπανός.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ferrari που τα μονοθέσιά της θα εκκινήσουν από τόσο πίσω στο grid. Οι Alonso και Raikkonen αποκλείστηκαν στο Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές του Βρετανικού Gp έχοντας λάθος λάστιχα τη λάθος στιγμή χωρίς να υπάρχει και χρόνος για αλλαγή, με αποτέλεσμα το αρνητικό ρεκόρ για την Scuderia των θέσεων 19 και 20 στη γραμμή εκκίνησης.

"Όταν βρέχει στις κατατακτήριες δοκιμές είναι πάντα λοταρία, μπορεί να πάει καλά πμορεί να πάει και στραβά. Είναι πολύ εύκολο να γίνουν λάθη. Σε τόσο περίπλοκες καταστάσεις πρέπει να έχεις τα σωστά ελαστικά τη σωστή στιγμή, με την τύχη να παίζει και αυτή ρόλο. Πιστεύω ότι αν είχαμε βάλει τα ενδιάμεσα 30 δευτερα πιο πριν ή πιο μετά σε μια πίστα που είχε πλέον στεγνώσει, τα πράγματα θα είχαν πάει διαφορετικά. Στον αγώνα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Στο στεγνό είμασταν δυνατοί αλλά και στο βρεγμένο. Ο καιρός θα παίξει σημαντικό ρόλο, οι συνθετες συνθήκες στον αγώνα θα είναι ευνοηκές για μάς. Ένα είναι σίγουρο, εκκινώντας τόσο πίσω θα δούμε πολύ δράση" ήταν τα λόγια του Alonso.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 06-07-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More