F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

F1 : Με κινητήρα του 2016 η Ferrari στο Austin

Η Ferrari θα φέρει αναβαθμίσεις στο Gp της Αμερικής βασισμένες στη μονάδα ισχύος της σεζόν 2016 στη Formula 1, ακόμα και αν αυτό επιφέρει ποινές.

f1 hellenic fan club - Με κινητήρα του 2016 η Ferrari στο Austin

Η Scuderia έχει χρησιμοποιήσει και τους τέσσερις κινητήρες της για φέτος και με το πρωτάθλημα κατασκευαστών να έχει κριθεί είναι πιθανό να δει τους αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν, σαν περίοδο δοκιμών, δοκιμάζοντας το νέο κινητήρα που έχει σχεδιάσει για το 2016.

Με τον Sebastian Vettel να περνά στη 2η θέση στη βαθμολογία η κατάσταση περιπλέκεται αφού έχει ανοικτό το παράθυρο διεκδίκησης του τίτλου οδηγών. Με 66 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο Hamilton και 100 διεκδικήσιμους να απομένουν μέχρι το τέλος, είναι πιθανό η Ferrari να στραφεί στο μονοθέσιο του Raikkonen που είναι 4ος στη βαθμολογία και πλέον δεν διεκδικεί κάτι για φέτος, ώστε να είναι αυτός που θα υποστεί τις ποινές για τις μεγάλες αναβαθμίσεις και να δώσει την ευκαιρία στον Seb χωρίς απώλειες να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

"Το σκεφτόμαστε και θα σας πούμε σχετικά στο Austin. Σαφώς με τον Seb στην 2η θέση τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Αλλά πρέπει να κάνουμε τους υπολογισμούς μας πριν πάρουμε κάποια απόφαση", δήλωσε το αφεντικό της Ferrari, Maurizio Arrivabene.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 13-10-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More