F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η Force India F1 κοντά σε συμφωνία με την Aston Martin Racing!

Η Force India Formula 1 βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας με την Aston Martin Racing για να "κατέβει" με το όνομά της την επόμενη σεζόν!


F1 Hellenic Fan Club - Η Force India F1 κοντά σε συμφωνία με την Aston Martin Racing!

Η κίνηση αυτή θα φέρει την Βρετανική εταιρία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων πίσω στην F1, πάνω από μισό αιώνα μετά την προηγούμενη σύντομη παρουσία της, το 1959 και το 1960.

Η Aston Martin θέλει να έχει παρουσία στην F1, για να ανταγωνιστεί αντιπάλους όπως η McLaren και Ferrari στην πίστα, κάτι που συμβαίνει και εκτός πίστας, στα σπορ αυτοκίνητα. Συζήτησε προηγουμένως μια επιστροφή στην F1 σε συνεργασία με τη Red Bull, καθώς επίσης και με τις Williams και Force India, πριν τελικά αποφασίσει να επικεντρωθεί στην τελευταία.

Παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος της ομάδας, είναι κατανοητό πως η στολή θα γίνει μπλε και χρυσό, ως μέρος της χορηγικής συνεργασίας με τη Johnnie Walker.

Η Aston Martin θα τοποθετήσει τα σήματά της στο αυτοκίνητο, ενώ θα υπάρχει συνεργασία για να υπάρξει σημαντική μεταφορά τεχνολογίας από την F1 στο τμήμα αυτοκινήτων δρόμου της εταιρίας.
Η Mercedes, ο τωρινός προμηθευτής κινητήρων της Force India, η οποία κατέχει το 5% τής Aston Martin, φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για μια τέτοια προοπτική.

Ο επικεφαλής της Force India, Vijay Mallya, δήλωσε: «Αν αύριο κάποιος έρθει και μου προσφέρει ένα καλό ποσό για χορηγία τίτλου, θα συζητήσω το όνομα της ομάδας. Αν η φίρμα έρθει και πρέπει να αλλάξω το όνομα της ομάδας, θα πρέπει να δούμε τι έχει να προσφέρει  στην ομάδα από την άποψη του προφίλ της. Είναι πρόωρο να μιλήσουμε γι 'αυτό τώρα, αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Τίποτα δεν υπάρχει μέχρι να υπάρξει πραγματικά. Δεν μου αρέσει να μετράω τα κοτόπουλά μου πριν να εκκολαφθούν...»

Ένας εκπρόσωπος της Force India είπε: «Συνεχίζουμε να έχουμε μια σειρά από συζητήσεις σχετικά με το 2016 και πέρα ​​τόσο με τους τωρινούς όσο και με τους νέους εταίρους μας, οι οποίοι βλέπουν εμπορική αξία σε μια σχέση με τη Force India. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάνουμε τις κατάλληλες ανακοινώσεις σε συνεργασία με τους εμπορικούς εταίρους μας. Το μέλλον παραμένει πολύ λαμπρό για την ομάδα.»

Η Force India θα πρέπει να αιτηθεί στον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων της F1 για να πάρει έγκριση για αλλαγή ονόματος, αλλά μια τέτοια άδεια πιστεύεται ότι είναι μια τυπική διαδικασία.



Άγγελος Φραντζής | 31-10-2015 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More