F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Honda : Αλλιώς τα περιμέναμε με την F1

Η Honda παραδέχτηκε ότι υποτίμησε την δυσκολία της επιστροφής της στην Formula 1 και την αναβίωση της θρυλική της συνεργασία με την McLaren. Η ανακοίνωση ήρθε από τον επικεφαλής του τμήματος της F1 στην Honda, Yasuhisa Arai.

f1 hellenic fan club - Honda : Αλλιώς τα περιμέναμε με την F1

Ενώ όλοι στη F1 κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στην Honda αυτό δεν ισχύει καθώς δουλεύουν πυρετωδώς για τη βελτίωση της μονάδας ισχύος τους ετοιμάζοντας μια σημαντική αναβάθμιση για τον αγώνα στο Spa.

"Θέλουμε να αλλάξουμε το σχεδιασμό στους θαλάμους, στην εισαγωγή και στο σύστημα εξαγωγής-εξάτμιση καθώς θα χρησιμοποιηθούν και μερικά από τα 7 tokens που μας απομένουν", δήλωσε ο επικεφαλής της Honda, Yasuhisa Arai και συμπλήρωσε πως θα παραμείνουν στην αρχική σχεδίαση του 2015 για τον V6 turbo αν και όπως έχει δείξει δεν είναι και τόσο αξιόπιστος και όπως έχει πει και το αφεντικό της McLaren, Eric Boullier, μας λείπουν 120 ίπποι.

"Πιστεύουμε ότι η μονάδα ισχύος μας θα είναι ανταγωνιστική". Πάντως δεν θα λέγαμε ότι στην Honda πάνε όλα βάση σχεδίου. 

"Ήταν πολύ δύσκολη τελικά η επιστροφή μας στην F1. Πολλά από τα θέματα που είχαμε τα έχουμε ξεπεράσει και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά. Το άθλημα της Φορμουλα 1 έχει αλλάξει πάρα πολύ από τη θρυλική εποχή της συνεργασίας της Honda με την McLaren. Η τεχνολογία σήμερα είναι πολύπλοκη και αυτό καθιστά δύσκολο το να κατασκευάσεις ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν κάτι απλό αλλά δεν φανταστηκαμε ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι  ριζοσπαστικό για να νικήσουμε τους καλύτερους αφού αυτός είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος", παραδέχτηκε ο Yasuhisa Arai.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 06-08-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More