F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

F1 : Μια και μεγάλη αναβάθμιση σχεδιάζει η Renault

Ο διευθυντής του τμήματος Formula 1 στη Renault Remi Taffin, είπε ότι "ψάχνουν" το μεγάλο βήμα για τη V6 hybrid turbo μονάδα ισχύος τους όταν θα γίνει τελικά χρήση των tokens.

f1 hellenic fan club - Μια και μεγάλη αναβάθμιση σχεδιάζει η Renault

Στη Renault είχαν ένα φτωχό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν δεχόμενη κριτική από τις ομάδες που προμηθεύει με μονάδες ισχύος, κυρίως όμως από την Red Bull και τους πιλότους της. Από τις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη τον περασμένο Μάιο η Renault έχει σταθεροποιήσει αρκετά τη απόδοσή της κάνοντας μικρά βήματα μπροστά με κορυφαία της στιγμή το διπλό βάθρο στον επεισοδιακό αγώνα στην Ουγγαρία.

Τώρα ψάχνουν το μεγάλο βήμα με τη χρήση των 12 tokens που έχει ακόμα για το 2015, κάτι που περιμένει και το αφεντικό της Red Bull, Christian Horner όχι όμως πριν το Ρωσικό gp του Sochi.

"Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το θέλουμε με μια κίνηση, ένα μεγάλο βήμα. Δεν θα είναι στο Spa ούτε στη Monza, μάλλον στη Σιγκαπούρη ή στη Ρωσία. Το σίγουρο δεν είναι πού αλλά το ότι θα υπάρξει σημαντική βελτίωση που θα την δείτε στους καλύτερους χρόνους στην πίστα" δήλωσε ο Remi Taffin.

"Τα μικρά βήματα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και συνεχίσουμε και με αυτά που μας δίνει μικρή ώθηση και σταθερότητα σε κάθε αγώνα, μέχρι το μεγάλο βήμα όπου και θα φανεί η διαφορά".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 08-08-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More