F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

F1 : Λήστεψαν τον Button στην Γαλλία αφού τον υπνώτισαν

Θύμα ληστείας έπεσε ο πιλότος της Formula1 Jenson Button με τη σύζυγό του Jessica Michibata, στο εξοχικό τους στο Σαιν Τροπέ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη νότια Γαλλία με λεία που ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

f1 hellenic fan club - Λήστεψαν τον Button στην Γαλλία αφού τον υπνώτισαν

Εφιαλτικές αποδείχτηκαν οι καλοκαιρινές διακοπές του Παγκόσμιου Πρωταθλητή (2009) και πιλότου της McLaren, Jenson Button. Ο Βρετανός είχε νοικιάσει μια βίλα στη νότια Γαλλία για να περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης με την Jessica. Ληστές χάλασαν όμως τα σχέδιά τους αφού διέρρηξαν την βίλα το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας και έφυγαν με Λεία 400.000 ευρώ. Από ότι φαίνεται ή δράστες χρησιμοποίησαν αναισθητικό αέριο μέσω του κληματισμού και ανενόχλητοι σήκωσαν ότι βρήκαν, ακόμα και το δακτυλίδι αρραβώνων της Jessica που αξίζει περίπου 300.000 ευρώ.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η ληστεία έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατά πάσα πιθανότητα με χρήση αναισθητικού αερίου για αυτό και οι ένοικοι της βίλας δεν κατάλαβαν τίποτα πάρα μόνο το πρωί που ξύπνησαν ζαλισμένοι είδαν το χώρο ανάστατο. Ιατρικές εξετάσεις θα αποδείξουν τη χρήση αερίου είπαν οι αρχές.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 08-08-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More