F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

F1 : Έγινε η εκταφή του θρυλικού Fangio - ποιός είναι γιος του ;

Έγινε η εκταφή της σορού του θρύλου της Formula 1, Juan Manuel Fangio, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1950 και έγινε με διαταγή των αρχών της Αργεντινής για πιστοποίηση πατρότητας.

f1 hellenic fan club -  Έγινε η εκταφή του θρυλικού Fangio - ποιός είναι γιος του ;

Οι αρχές της Αργεντινής διέταξαν την εκταφή της σορού του Fangio, προκειμένου να παρθούν δείγματα για να γίνει τεστ DNA που θα αποδείξει την πατρότητα για δύο 70χρονους που διεκδικούν το προνόμιο του ποιος είναι γόνος του θρυλικού πιλότου της Formula 1 και 5 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή την δεκαετία του 50.

Ο Αργεντινός άσσος δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν αναγνώρισε ποτέ κάποιο παιδί ως δικό του. Οι βιογράφοι του όμως αναφέρουν πως είχε σχέση με μια γυναίκα που διήρκεσε δύο δεκαετίες. Ο γιος της ήταν ο Oscar Espinosa και είχε μια σύντομη διαδρομή στην Formula 3, και ήταν γνωστός στους συναδέλφους του ως "Cancho" Fangio.

Άλλος ένας άνδρας ο Ruben Vazquez διεκδικεί και αυτός να αναγνωριστεί σαν γιος του Fangio. Δεν οικονομικές απαιτήσεις και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει τον όνομα του.

Ο Juan Manuel Fangio πέθανε το 1995 σε ηλικία 84 ετών. Την περιουσία του τη χάρισε σε ένα ίδρυμα και ένα μουσείο που φέρει το όνομά του. Το ρεκόρ του κράτησε μέχρι το 2003 και το έσπασε ο Γερμανός, 7 φορές παγκόσμιος Πρωταθλητής, Michael Schumacher.








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 08-08-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More