F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

F1 : Εθεάθη ο Brawn στο Μαρανέλο

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Ross Brawn στο Maranello με τα σενάρια επιστροφής του στη Ferrari να παίρνουν φωτιά και τους φίλους της Scuderia να ελπίζουν σε μια συνεργασία με τον Βρετανό, αναπολώντας τις μεγάλες επιτυχίες του με τους "κόκκινους" στο παρελθόν.

f1 hellenic fan club - ross brawn in maranello 2014

Υστερία έχει προκαλέσει η παρουσία του Ross Brawn στo Maranello και την πιθανή επιστροφή του στη Ferrari που όπως φαίνεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς η εμφάνιση του Βρετανού στην έδρα της Scuderia έχει να κάνει με την εκδρομή με τους φίλους του στο γύρο της Ιταλίας ακολουθώντας μέρος της διαδρομής του ιστορικού αγώνα Mille Miglia.

Ο Brawn διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του στη Ferrari δηλώνοντας, "ήταν μια φανταστική βόλτα με φίλους στην Ιταλία χρησιμοποιώντας μέρος της διαδρομής Mille Miglia και όσο το δυνατόν περισσότερους αμπελώνες στην εξοχή". Φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν την πίστα του Φιοράνο και να οδηγήσουν κάποια αυτοκίνητα της Ιταλικής φίρμας όπως την ολοκαίνουρια LaFerrari.

Ο Βρετανός πρώην διευθυντής της Mercedes AMG είναι σε περίοδο διακοπών απέχοντας από δραστηριότητες για την F1. Έχει μεγάλη ιστορία με την Ferrari καθώς την είχε οδηγήσει στην κορυφή μαζί με τους Jean Todt, τωρινό πρόεδρο της FIA και τον Michael Schumacher 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή - 5 φορές με τη Scuderia - που είχαν αποτελέσει την τότε dream team.



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 07-05-2014 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More