F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

F1 : Εδώ θα χάσουν οι Mercedes - Μονακό GP

Την πεποίθησή τους ότι ήρθε η ώρα που θα χάσουν οι Mercedes εξέφρασαν οι Alonso και Vettel, μιας και στο πολύ κλειστό και αργό grand prix του Μονακό θα χάσουν το πλεονέκτημα που έχουν οι μονάδες ισχύος των W05 στα άλλα cirquit.

f1 hellenic fan club - monaco gp

Θα χαθεί το πλεονέκτημα που έχουν τα ασημένια βέλη μέχρι τώρα, στο grand prix του Μονακό λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής του συγκεκριμένου αγώνα, πιστεύουν Alonso και Vettel. Οι στενοί δρόμοι του Πριγκιπάτου και οι κλειστές στροφές θα ισορροπήσουν τις διαφορές από τα άλλα μονοθέσια μιας και δεν υπάρχουν μεγάλες ευθείες όπου υπερτερούν οι Mercedes, έτσι θα έχουν την ευκαιρία τους οι άλλοι πιλότοι να συναγωνιστούν στα ίσια τις W05. Αυτό που μένει τώρα είναι να το δούμε και στην πράξη.

Ο Fernando Alonso είπε ότι οι Ferrari και Red Bull πρέπει να αρχίσουν να πιέζουν τις Mercedes να κάνουν λάθη και μια καλή αρχή είναι το Gp του Μονακό. "Ο αγώνας στο Μονακό πιστεύω θα είναι για φέτος μια από τις λίγες ευκαιρίες ίσως να κοντράρουμε τις Mercedes. Στις στροφές οι Red Bull είναι πολύ γρήγορες αλλά χάνουν πολύ χρόνο στις ευθείες όμως στο Monte Carlo δεν υπάρχουν ευθείες. Θα δούμε. Χρειαζόμαστε ένα καλό Σαββατοκύριακο γιατί στο Μονακό δεν χωράνε λάθη, μια μικρή επαφή στις μπαριέρες και τέλος. Θέλουμε καλούς βαθμούς στο Monte Carlo."

Αισιόδοξος είναι και ο Sebastian Vettel που στο αργό Μονακό πιστεύει ότι θα έχει την ευκαιρία που ψάχνει, αν προστεθεί και η πιθανότητα βροχής που αναμένεται για την Κυριακή όλα είναι πιθανά. "Νομίζω πως θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις Mercedes. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για τον αγώνα στο Μονακό αλλά εκεί δεν είναι τόσο σημαντική η ισχύς του κινητήρα. Αν βρέξει κιόλας, όλα θα είναι ανοιχτά," είπε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull.



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 21-05-2014 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More