F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Pole position για τον Webber - πρώτος ο "Σούμι"

Στο Monaco μπορούν να συμβούν τα πάντα, εκπλήξεις ατυχήματα και άλλα.

 

f1 hellenic fan club - monaco 2012 pole position


Από την pole position θα εκκινήσει Ο Αυστραλός πιλότος της RedBull, Mark Webber στο grand prix του Monaco, αφού "έκλεψε" την πρώτη θέση στο grid από τον Schumacher που έκανε το come back του, στο Πριγκιπάτο του Μόντε Κάρλο μετά από 6 χρόνια σημειώνοντας το ταχύτερο χρόνο 1:14.301 αλλά θα πέσει πίσω 5 θέσεις λόγο ποινής που έχει από τον αγώνα στην Ισπανία.

Ο Rosberg με την άλλη Mercedes πήρε την 3η θέση και ο Hamilton την 4η με τη McLaren. Grosjean και Alonso στη 5η και 6η αντίστοιχα και με Massa, Raikkonen, Maldonado και Vettel να συμπληρώνουν την 10δα.

f1 hellenic fan club - monaco 2012
Οι κατατακτήριες δοκιμές το Σάββατο στο Μονακό τα είχαν όλα. Έναν Σουμάχερ από τα παλιά, ατυχήματα, συγκρούσεις, εκπλήξεις και πολλά άλλα.
Ο Σέρτζιο Πέρεζ και ο Καμούι Κομπαγιάσι είχαν εξόδους με τα μονοθέσιά τους στο Q1.  Μεγάλη έκπληξη ο αποκλεισμός του Μπάτον στο Q2. Το Μάσα που με την βελτιωμένη Ferrari αλλά και εμφανησή του πέτυχε τον πρώτο χρόνο στο Q2 με 1:14.9 και τον Φέτελ να μην χρονομετράτε καθόλου στο Q3.

f1 hellenic fan club - monaco 2012
Ο Σουμάχερ συμπλήρωσε τις 69 πολ ποζίσιον στη Formula 1 και δήλωσε πολύ ευτυχισμένος. Ο Αυστραλός πιλότος Μάρκ Γουέμπερ από την πλευρά του δήλωσε ότι είναι η μέρα του Σουμάχερ και συνεχάρη τον Γερμανό οδηγό.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-5-2012 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More