F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ο Kimi Raikkonen δηλώνει: θέλω να κερδίζω, αυτός είναι ο στόχος μου



Ο “Iceman” έδειξε τα δόντια του στον προηγούμενο αγώνα στο Μπαχρέιν τερματίζοντας με τη Lotus στη δεύτερη θέση πίσω από τον Vettel και ευελπιστεί για την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στη Formula 1. Στόχος του τα δύο GP για το Μάιο, στην Ισπανία  και στο Πριγκιπάτο του Μονακό.
7 Μέρες μένουν για το Ισπανικό Grand Prix στην Καταλονία και 4 μέρες για τα ελεύθερα δοκιμαστικά την ερχόμενη Πέμπτη και ο Kimi Raikkonen δηλώνει: ...

“ Έχω κάνει πάρα πολλές δοκιμές εδώ, πρόκειται για μια δύσκολη πίστα με προκλήσεις που με ένα καλό μονοθέσιο προσφέρει μεγάλη διασκέδαση, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη με ένα όχι και τόσο καλό αυτοκίνητο. Συνήθως ένα μονοθέσιο που πηγαίνει καλά στη Βαρκελώνη πηγαίνει καλά παντού.
Στη δεύτερη pre-season περίοδο δοκιμών είχαμε ένα καλό αυτοκίνητο όχι όμως και για την πρώτη. Το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί και αισθάνομαι πιο άνετα μέσα σε αυτό.”

Περιμένω η Lotus να είναι πολύ ανταγωνιστική στη Βαρκελώνη. Πρόκειται να βρίσκεται πολύ, πολύ κοντά και μεταξύ των κορυφαίων ομάδων. Αυτή είναι η μόνη πίστα όπου οι ομάδες έχουν ήδη κάνει δοκιμές με τα νέα αυτοκίνητα, και το set-up είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι συνθήκες στη πίστα αλλάζουν με τον άνεμο και τη αλλαγή στη θερμοκρασία.
Όλες οι ομάδες έχουν κάνει βελτιώσεις για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρον, μειώνοντας τις διαφορές στην κορυφή.”

Έχω κερδίσει δύο φορές εδώ, και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κερδίζεις σε κάθε Grand Prix. Οι δύο αυτές νίκες είναι και τα μόνα βάθρα μου στην Βαρκελώνη.



 Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 6-5-2012 | F1 Hellenic Fan Club
Πηγή : Formula1.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More