F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

F1 - Mercedes : «Η Ουγγαρία ταιριάζει περισσότερο στην Ferrari»

Το αφεντικό της Mercedes - Toto Wolff, είναι πεπεισμένος πως η απόδοση της Ferrari στο Ουγγρικό grand prix οφείλεται στα χαρακτηριστικά της πίστας του Hangaroring και δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την μεγάλη πρόοδο που σημείωσε ο αντίπαλος της ομάδας του.

f1 hellenic fan club - Mercedes : «Η Ουγγαρία ταιριάζει περισσότερο στην Ferrari»

Η Ferrari έφερε μια σειρά από αναβαθμίσεις οι οποίες ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του κλειστού σιρκουί της Βουδαπέστης για να κλειδώσει την πρώτη σειρά εκκίνησης και τα κατάφερε όπως είδαμε στις κατατακτήριες δοκιμές. Η Scuderia ήταν το ίδιο δυνατή και στο Μονακό φέτος.

Με τον Lewis Hamilton να φοβάται ότι η πρόοδος της Ferrari είναι αληθινή, ο Wolff πιστεύει πως η βελτίωση των «κόκκινων» οφείλεται στα χαρακτηριστικά της πίστας και αυτός είναι ο λόγος που η Mercedes ηττήθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές.

"Πιστεύω οφείλεται στα χαρακτηριστικά της πίστας" είπε ο Wolff, "υπάρχουν τρεις πίστες με παρόμοια χαρακτηριστικά, το Μονακό, η Βουδαπέστη και η Σιγκαπούρη, έτσι αρχίζουμε και δουλεύουμε της σχέση μεταξύ τους ".

"Το DNA του μονοθεσίου μας, μας δίνει περισσότερη σταθερότητα σε γρήγορες πίστες, ενώ στην Ferrari ταιριάζουν οι πιο αργές. Είμαι αισιόδοξος γιατί τα μονοθέσιά μας είναι πιο κοντά στη Ferrari από ότι ήμασταν στο Μονακό".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-07-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More