F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

F1 - «Πρέπει να κερδίσει τη θέση του στη Ferrari ο Kimi για το 2017»

Το πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, είπε στον Kimi Raikkonen ότι αν θέλει να γίνει επέκταση του συμβολαίου του με τη Scuderia για το 2017 στη Formula 1, θα πρέπει να αποδείξει ότι το αξίζει.

f1 hellenic fan club -  Ferrari : Πρέπει να κερδίσει τη θέση του ο Kimi για το 2017

Ο Sergio Marchionne πιστεύει ότι οι πιλότοι της Ferrari πρέπει να αποδεικνύουν συνεχώς την αξία τους μέσα στην πίστα και να φέρνουν να ανάλογα αποτελέσματα για την ομάδα τα οποία θα είναι το κριτήριο για μια θέση στο κόκπιτ του μονοθεσίου της.

Το συμβόλαιο του Φιλανδού λήγει στο τέλος της σεζόν και παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του, η μέτρια απόδοσή του θέτει υπό αμφισβήτηση την θέση του στην Φεράρι για το 2017.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ferrari στον Ιταλικό τύπο ήταν σαφής καλώντας τον Raikkonen να "αγωνίζεται σαν παγκόσμιος πρωταθλητής, που είναι".

"Δεν έχουμε αυταπάτες όσον αφορά τον Kimi. Το αν θα παραμείνει στη Φεράρι εξαρτάται από τον τρόπο που αγωνίζεται. Θα πρέπει να αποδείξει ότι του αξίζει αυτή η θέση, αλλιώς θα ήθελα να πιστεύω ότι το να φύγει θα είναι δική του επιλογή".

"Σαν πρωταθλητής που είναι, έτσι πρέπει και να αγωνίζεται... είμαι σίγουρος πως έτσι θα κάνει, οπότε ας τον στηρίξουμε".




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-06-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More