F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Επίσημη η συμφωνία της Heineken με την F1

Η Heineken μπαίνει στο χώρο της Formula 1 με μια συμφωνία που θα κάνει την Ολλανδική εταιρία Παγκόσμιο Συνεργάτη με την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πολυετές συμβόλαιο.


f1 hellenic fan club - Επίσημη η συμφωνία της Heineken με την  F1

Είναι επίσημο πλέον ότι η Heineken θα είναι ο παγκόσμιος χορηγός της Φόρμουλα ένα, με τη συνεργασία να ξεκινά φέτος τον Σεπτέμβριο με το Ιταλικό grand prix στη Μόντζα το οποίο θα μετονομαστεί σε «FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D’ITALIA 2016».

Το 2017 η Heineken θα είναι Event Title Partner της F1 για τρία gp. Η συμφωνία περιλαμβάνει εντός πίστας παρουσία του σήματος της εταιρίας καθώς και τηλεοπτικά σποτ. Επιπλέον συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις που θα επιλεγούν και από κοινού εντός και εκτός πίστας.

Ο David Coulthard και ο Σερ Jackie Stewart θα είναι οι πρεσβευτές σε όλη την εκστρατεία. Το λογότυπο της Heineken δεν θα εμφανίζεται στα μονοθέσια.

f1 hellenic fan club - Επίσημη η συμφωνία της Heineken με την  F1

Ο Gianluca Di Tondo, Senior Director Global Heineken Brand στον Όμιλο Heineken, δήλωσε: " η F1 δεν είναι απλά ένας αγώνας ταχύτητας, είναι κάτι μεγαλύτερο. Είναι παγκόσμιο γεγονός. Η F1 αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να εξελιχθούμε και να μεγαλώσουμε το κοινό που απευθυνόμαστε. Το σήμα κατατεθέν μας, μετά την επιτυχημένη συμφωνία με την UEFA το Rugby World Cup και τις ταινίες James Bond, είναι το πάθος μας να διεγείρουμε τους καταναλωτές μας. Θα μεταφέρουμε αυτό το πάθος και στην Formula 1".

f1 hellenic fan club - Επίσημη η συμφωνία της Heineken με την  F1

Ο Bernie Ecclestone δήλωσε : "Η Heineken είναι μια διεθνώς κορυφαία μάρκα με εξαιρετικά υψηλό μάρκετινγκ. Είμαι πολύ ευτυχής που τους υποδέχομαι στην οικογένεια της F1 και και ανυπομονώ για την την έκταση και την ποιότητα της δραστηριοποίησής τους εντός και εκτός των εκδηλώσεων της F1. Είμαστε και οι δύο στους τομείς της καινοτομίας και της απόλαυσης και ελπίζω πως είναι η αρχή μιας μακράς και ιδιαίτερης συνεργασίας. Όταν πίνω μια μπύρα, είμαι πάντα ευχαριστημένος όταν είναι Heineken ".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-06-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More