F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

F1 - Ο Hulkenberg μας ξεναγεί στο Red Bull Ring

Ένατος αγώνας για φέτος στην Formula 1 με το Αυστριακό grand prix στο Red Bull Ring. Δείτε το βίντεο με τον Nico Hulkenberg να μιλά για την πίστα.

f1 hellenic fan club -  Ο Hulkenberg μας ξεναγεί στο Red Bul Ring

Με μήκος μόλις 4,3 χιλιόμετρα και με ρεκόρ γύρου κάτω από 68 δευτερόλεπτα, το Red Bull Ring κατατάσσεται μεταξύ των μικρότερων σιρκουί που έχουν χρησιμοποιηθεί από την Φόρμουλα ένα.

Με τη φρέσκια και μαλακή στρώση του ασφαλτοτάπητα η οποία έγινε φέτος στην πίστα σε συνδυασμό με τα ultra-soft της Pirelli, είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιες πολύ σοβαρές επιδόσεις αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς και κάποια ρεκόρ να καταρρίπτονται.

Η διάταξη της πίστας είναι απλή και προσφέρει προκλήσεις στους πιλότους. Ιδίως το δεύτερο μισό του γύρου διαθέτει μεγάλες, μεσαίες προς υψηλής ταχύτητας στροφές με παγίδες από χαλίκι, έτοιμες να πιάσει τους οδηγούς αν αυτοί βγουν έξω από αυτές.

Το 1970 έγινε για πρώτη φορά αγώνας σε αυτή την πίστα με τον Niki Lauda να είναι ο μόνος Αυστριακός νικητής. Το ρεκόρ πίστας κατέχει ο Michael Schumacher από 2003 με τη Ferrari και με χρόνο 1:08.337

Δείτε το βίντεο με τον Hulkenberg που ακολουθεί :





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 29-06-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More