F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

F1 : Αντίο Jules...!

Μαύρη μέρα η σημερινή για τον κόσμο της Formula 1 μετά την ανακοίνωση για το θάνατο του Jules Bianchi από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Γάλλος πιλότος της Marussia υπέκυψε τελικά στα τραύματά του σε ηλικία 25 ετών μετά από μάχη 9 μηνών σε κώμα.

f1 hellenic fan club -  Αντίο Jules...!

Θλίψη επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου στον κόσμο της F1 μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Jules Bianchi. Ο Γάλλος βρισκόταν σε κώμα από τον περασμένο Οκτώβριο μετά το τραγικό του ατύχημα στο Ιαπωνικό Gp του 2014 στην πίστα της Σουζούκα.

Για 9 μήνες ο Jules έδινε μια άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μια μάχη που έχασε σήμερα τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλευόταν, κοντά στο σπίτι που μεγάλωσε. Ένα μεγάλο ταλέντο έφυγε άδικα και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε το λαμπρό μέλλον που θα είχε σε μια καριέρα που όπως φαινόταν θα κατέληγε κάποια στιγμή και στη Ferrari

Ο Bianchi είναι ο πρώτος πιλότος της F1 που χάνει τη ζωή του σε ατύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια grand prix, μετά τον τραγικό θάνατο του θρυλικού Ayrton Senna την Πρωτομαγιά του 1994 στην πίστα της Imola στην Ιταλία.

Καλό ταξίδι Jules...!








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 18-07-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More