F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

F1 : Το πόρισμα από το video του ατυχήματος του Schumacher

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται το video που κατέγραψε η κάμερα που είχε στο κράνος του ο Michael Schumacher, η οποία ήταν ενεργή την ώρα του ατυχήματος και κατάγραψε τα πάντα. Οι Αρχές κατόπιν εξέτασης του συγκεκριμένου υλικού συνέλεξαν πολύτιμες πληροφορίες και νωρίτερα το μεσημέρι έκαναν δηλώσεις για το ατύχημα του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula 1 ...


f1 hellenic fan club - schumacher helmet camera video

Από το βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών, δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο άτυχος Γερμανός, πάντως δεν είναι αυτό το σημαντικό στην έρευνα μιας και είναι ένας άρτιος σκιέρ χωρίς να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς όπως φαίνεται και στο video. Από το σημάδι στο πέδιλο του επιβεβαιώνεται η πρόσκρουσή του, σε θαμμένο από το χιόνι βράχο, η οποία ευθύνεται και για την κατόπιν πτώση του.

"Είναι αποδεδειγμένα ένας πολύ καλός σκιέρ, όμως το ένα του πέδιλο κτύπησε σε βράχο και κόλλησε με αποτέλεσμα την άμεση πτώση του και τον τραυματισμό του στο κεφάλι σε άλλο βράχο. Ο εξοπλισμός του ήταν καινούριος και σε άριστη κατάσταση και δεν ευθύνεται για την πτώση του. Ξέρουμε την πορεία που ακολούθησε στο εκτός πίστας κομμάτι η οποία ήταν σωστά σηματοδοτημένη βάση των διεθνών προτύπων και κανόνων."

"Κτύπησε ένα βράχο στα 8 μέτρα εκτός πίστας και βρέθηκε στα 9 μέτρα μακριά από την πίστα. Είναι σημαντικό το ότι έχουμε στα χέρια μας το video αυτό, το οποίο και θα εξεταστεί περαιτέρω από τους καλύτερους ειδικούς".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 08-01-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More