F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

F1 : Εκτός Formula 1 ο Bernie Ecclestone

Αποχώρησε από την ηγεσία της Formula 1 ο Bernie Ecclestone μέχρι να εκδικαστεί υπόθεσή του για δωροδοκία. Το "αφεντικό" της F1 δήλωσε πως θα επιστρέψει γρήγορα στη θέση του αφού είναι αθώος των κατηγοριών κάτι που θα αποδείξει στη δίκη.

f1 hellenic fan club - Bernie Ecclestone off board

Ο 83χρονος Βρετανός υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του ως διευθυντής της Delta Topco (θυγατρική εταιρία που έχει τα δικαιώματα της F1) λόγω της επικείμενης δίκης με την κατηγορία δωροδοκίας που τον βαρύνει.

Ο ισχυρός άνδρας της F1 κατηγορείται από τις Βαυαρικές αρχές ότι δωροδόκησε τον Γερμανό τραπεζίτη Gerhard Gribkowsky με 45 εκατομμύρια δολάρια (27,5 εκ. Λίρες) για να μεσολαβήσει να πουληθούν μετοχές της F1 σε εταιρία επιλογής του (τη δικιά του). Ο Bernie δήλωσε αθώος και ότι θα επιστρέψει στη θέση του μετά τη δίκη.

"Έχω 100% τη στήριξη του Δ.Σ.. Η διαχείριση στην F1 θα είναι ακριβώς ίδια με πριν, με τη διαφορά εάν θέλω να αγοράσω κάτι δεν θα μπορώ να το κάνω χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου. Όταν έρθει η ώρα των αγώνων όλα θα γίνουν όπως πάντα, δε θα αλλάξει τίποτα".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 17-01-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More