F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

F1 : Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Schumacher

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της μάνατζερ του Michael Schumacher η καταστασή του παραμένει σταθερή. Η Σαμπίνε Κεμ έκανε μια λιτή δήλωση για την κατάσταση της υγείας του άτυχου Γερμανού που είχε ένα ήσυχο βράδυ χωρίς καμία αλλαγή στην κατάστασή του την οποία χειρίζονται οι γιατροί όπως ακριβώς το σχεδίασαν, δηλαδή να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για αντιμετωπίσουν το κυρίως πρόβλημα που είναι τα αιματώματα και οι κρανιακές κακώσεις.

f1 hellenic fan club - schumacher ski accident

"Υπήρξε προσεκτική παρακολούθηση της υγείας του Μίκαελ κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ήταν σταθερή όλη τη νύχτα. Για αυτό το λόγο δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να οργανώσουμε συνέντευξη Τύπου, γιατί όπως σας αναφέραμε, θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου μόνο αν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε" ήταν η δήλωση που έκανε η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ.

Η κατάσταση της υγείας του πολυπρωταθλητή της Formula 1 σαφώς χαρακτηρίζεται κρίσιμη και χωρίς να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του για αυτό το τεχνητό κώμα θεωρείται απαραίτητο μέχρι να δουλέψουν οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-01-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More