F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

F1 : Θρήνος για τον Jenson Button, έφυγε ο πατέρας του John στα 70 του

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Jenson Button, John, στα 70 του χρόνια από ανακοπή. Ο πατέρας του πρώην πρωταθλητή στη Formula 1, βρέθηκε νεκρός από ένα φίλο του την Κυριακή στο σπίτι του στην Γαλλική Ριβιέρα. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε από τον ατζέντη του Jenson.

f1 hellenic fan club - john button

Ο John είχε μια συνεχή παρουσία στα paddock, έχοντας παρακολουθήσει τα περισσότερα grand prix του γιου του από το ντεμπούτο του το 2000 με τη Williams με αποκορύφωμα την κατάτακτηση του παγκόσμιου τίτλου στη Formula 1 το 2009 με την Brawn Gp και πιο πρόσφατα ως μέλος της ομάδας υποστήριξης του Button σαν οδηγός της McLaren.

Ο μάνατζερ του Button εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση : "Τα παιδιά του John, Jenson, Natasha, Samantha και Tanya και όλη η οικογένεια είναι συντετριμμένοι και ζητούν να σεβαστούν ην ιδιωτική ζωή τους αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές".

Ο διευθυντής της McLaren Martin Whitmarsh δήλωσε : "Ο John θα μας λείψει πάρα πολύ. Ήταν από όλους τους πατεράδες που γνώρισα στην F1 ο πιο αφοσιωμένος στο γιο του που τον υποστήριζε και τον βοηθούσε από την πρώτη μέρα όταν έτρεχε στα καρτ".

Ο Fernando Alonso έγραψε στο twitter : "Τα συλλυπητήριά μου για όλη την οικογένεια Button, ειδικά για τον Jenson. Πολύ θλιβερή είδηση​​. John .... ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας φίλος, θα μας λείψει".




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 13-01-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More