F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

F1 : Αγρυπνία για τον Scumacher έξω από το νοσοκομείο

Έξω από το νοσοκομείο που δίνει μάχη για τη ζωή του ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, Michael Schumacher, συγκεντρώθηκαν οι φίλοι της Ferrari για να τιμήσουν τον άνθρωπο που τους χάρισε τόσες συγκινήσεις όταν οδηγούσε τα "κόκκινα" μονοθέσια, συμμετέχοντας σε μια σιωπηρή αγρυπνία την ημέρα των γενεθλίων του Γερμανού πιλότου.

f1 hellenic fan club - schumacher ferrari fans hospital

Σήμερα είναι τα 45α γενέθλια για τον Schumi που τα πέρασε στην εντατική σε τεχνητό κώμα με την ζωή του να κρέμεται ακόμα από μια κλωστή. Η Ferrari και οι φίλοι του σε όλη την Ιταλία δεν τον ξέχασαν και η Scuderia ναύλωσε 20 λεωφορεία για να μεταφέρει τα μέλη των κλαμπ της (130 σε όλη την Ευρώπη) στη Γκρενόμπλ.

f1 hellenic fan club - schumi fans hospital

Τις εκδηλώσεις αγάπης στον Michael αποδέχθηκαν τα μέλη της οικογένειας του με μεγάλη συγκίνηση για την αντίδραση του κόσμου και έκαναν την ακόλουθη ανακοίνωση : "Η εκπληκτική συμπαράσταση που έδειξαν σήμερα οι οπαδοί της Ferrari έξω από το νοσοκομείο μας έχουν κατακλύσει και έχουν φέρει δάκρυα στα μάτια μας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό και επίσης για τις συγκινητικές και εγκάρδιες ευχές για να γίνει σύντομα καλά ο Μίκαελ, οι οποίες έρχονται από ολόκληρο τον κόσμο". 



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 03-01-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More