F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

F1 : Ο Alonso έχει στόχο να μιμηθεί τον Schumacher

Ο Fernando Alonso έχει σαν στόχο να μιμηθεί τον Schumacher κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο με τα χρώματα της Ferrari στη Formula 1 τον 5ο χρόνο θητείας του στην Ιταλική ομάδα, όπως δηλαδή είχε κάνει και ο Γερμανός πιλότος.

f1 hellenic fan club - alonso 2014

Ο Schumacher κέρδισε συνολικά 5 παγκόσμιους τίτλους Formula 1  με τα χρώματα της Ferrari το διάστημα 2000-2004, όντας πιλότος της Scuderia από το 1996 χωρίς όμως να έχει πάρει τίτλο. Ο Alonso είναι στον 5ο του χρόνο στην Ιταλική ομάδα και εξορκίζοντας τα προηγούμενα χρόνια που έφτανε στην πηγή χωρίς να πιει, πιστεύει ότι μπορεί να μιμηθεί τον Γερμανό και με τη νέα F14 T να έρθει και ο πολυπόθητος τίτλος.

"Ο Scumacher κέρδισε τον πρώτο τίτλο του με τη Ferrari τον 5ο χρόνο στην ομάδα. Εγώ είναι στον 5ο μου χρόνο τώρα και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω το ίδιο" είπε ο Ισπανός πιλότος.

"Είναι προφανές ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κάποιες ευκαιρίες, το 2010 και το 2012 είμαστε πολύ κοντά στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε ξανά φέτος και ας ελπίσουμε ότι είναι μια καλή χρονιά για μας".


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-01-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More