F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

F1 - Μπορεί να το γυρίσει ο Vettel ;

Ότι το μονοθέσιο και ο ρυθμός της Ferrari υπερέχουν των Mercedes είναι κάτι που δεν αμφισβητείται, καθώς όμως η σεζόν μπαίνει στους τελευταίους δύο μήνες, οι πιθανότητες αρχίζουν και μαθηματικά να στερεύουν για την Scuderia.


Ο Vettel είναι 12 βαθμούς πίσω σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη κατάσταση, όπου και η Ferrari είχε άνοδο στην απόδοσή της. Ο Γερμανός μπορεί να πάρει τον τίτλο αν κερδίσει και στους 6 αγώνες που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Το back-to-back έχει να το κάνει από τους δύο πρώτους αγώνες φέτος σε Αυστραλία και Μπαχρέιν αντίστοιχα, ενώ συνεχόμενες τρεις νίκες από την εποχή που ήταν στην Red Bull.

Οι δύο από τους τέσσερις προηγούμενους τίτλους του Vettel, 2010 και 2012, ήρθαν όταν ήταν πίσω στην βαθμολογία. Ο πρώην επικεφαλής του στην Red Bul - Cristian Horner είπε την Κυριακή " Συνήθως είναι πολύ καλός υπό πίεση, οπότε σίγουρα δεν θα παραιτηθεί ".

Το ζήτημα είναι αν ο Vettel μπορεί και αν καταφέρει να πάρει και τους έξι υπόλοιπους αγώνες καθώς και η Ferrari αν μπορεί να του παρέχει ένα τέτοιο μονοθέσιο που θα τον βοηθήσει να πετύχει το απόλυτο 6 στα 6. 

Όπως και να 'χει είναι αρκετά δύσκολο εγχείρημα, ειδικά όταν είσαι 40 βαθμούς πίσω η πίεση είναι τεράστια. Τίποτα δεν είναι απίθανο όμως στην Formula 1.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 21-09-2018 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More