F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

F1 - Hamilton : «Θα επιστρέψει δυνατά η Ferrari»

Ο Lewis Hamilton είναι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυνατή η Ferrari για τους επόμενους αγώνες που απομένουν στο φετινό πρωτάθλημα Formula 1, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στη μάχη για τον τίτλο.


Ο Βρετανός πιλότος όπως και ομάδα του έχουν δώσει το 102% των δυνατοτήτων τους και με τα λάθη των αντιπάλων έχει ένα προβάδισμα 40 βαθμών από τον Vettel.  Έχουν υποσκελίσει την Ferrari η οποία είναι πιο δυνατή από την Mercedes τη σεζόν που διανύουμε, όπως δήλωσε ο Hamilton, όμως!

" Είμαι σίγουρος πως θα ξεφύγουν (η Ferrari ) από αυτά τα δύσκολα Σαββατοκύριακα, καθώς ήταν δύσκολα και θα έρθουν στα επόμενα πιο δυνατοί " είπε ο Lewis.

"Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εμείς ως ομάδα, δεν είμαστε κακοί ή υπερβολικά σίγουροι".

"Είμαστε επιμελείς και εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να σφυροκοπούμε όπως είμαστε".

"Εάν έχουν μια απάντηση σε αυτό, τότε δεν μας πειράζει αυτή η μάχη. Και αν δεν το κάνουν, τότε και πάλι δεν μας πειράζει."

Ο Hamilton δεν έχει την πολυτέλεια αλλά και δεν μπορεί να στοχεύσει μόνο τη 2η θέση για τους επόμενους αγώνες ώστε να πάρει το πρωτάθλημα.

"Δε θα μπω στη διαδικασία να κοιτάω για τους επόμενους αγώνες εδώ θέλω αυτό εκεί θέλω το άλλο, ο μόνος στόχος μου είναι να κερδίζω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω μέχρι το τέλος της σεζόν".

"Είναι ωραίο να είσαι 40 βαθμούς μπροστά αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, μέχρι να είναι και μαθηματικά οριστικό".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 18-09-2018 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More