F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

F1 - Hamilton : Υπερήφανος που απέφυγα τα λάθη του Vettel

Ο Lewis Hamilton αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τα λάθη που υπέπεσε ο Sebastian Vettel κατά την διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Formula 1.

f1 hellenic fan club -  Hamilton : Υπερήφανος που απέφυγα τα λάθη του Vettel

Ο Hamilton επιμένει πως η ισχυρή θέση της Mercedes δεν οφείλεται σε θέμα τύχης παρά το ότι η Ferrari έχει καλύτερο μονοθέσιο αλλά σκορπάει βαθμούς.

Η νίκη του Hamilton στο Grand Prix της Σιγκαπούρης του έδωσε ένα πλεονέκτημα 40 βαθμών έναντι του Vettel στο πρωτάθλημα των οδηγών μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο οποίο ο Βρετανός πρωταγωνίστησε ειδικά με μια εντυπωσιακή pole ενώ ο Vettel έβαζε τη Ferrari στην 3η θέση με πληγωμένο μονοθέσιο από επαφή με τον τοίχο.

"Δεν το βλέπω σαν θέμα τύχης, το ότι ήταν αργός αφού πλήγωσε το μονοθέσιο με την επαφή στον τοίχο, αυτό δεν μας έφερε μπροστά."

"Είμαι πολύ υπερήφανος που δεν έχω βρεθεί σε τέτοια θέση. Ξέρω ότι η ομάδα μου βασίζεται σε μένα ακριβώς όπως η ομάδα του στηρίζεται σε αυτόν. Υπάρχει μεγάλη πίεση σε εμάς τους οδηγούς."

"Ως ομάδα, ειλικρινά δεν χάνουμε χρόνο να αναρωτιόμαστε τι κάνουν ή εάν αισθάνονται πίεση ή αν αισθάνονται χαρούμενοι ή δυσαρεστημένοι."

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι 'αυτά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε για ένα σαββατοκύριακο".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 17-09-2018 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More