F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

F1 - Gp Ουγγαρίας : Ποινή 10" στον Bottas

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον Valtteri Bottas με ποινή 10 δευτερολέπτων για την σύγκρουση που είχε με τον Daniel Ricciardo στο grand prix Formula 1 της Βουδαπέστης.


Η ποινή αυτή τελικά δεν επηρεάζει την κατάταξη με τον Bottas να διατηρεί την 5η θέση καθώς έχει διαφορά 23 δευτερολέπτων από τον επόμενο μονοθέσια που είναι του Gasly στη 6η θέση

Ο Bottas είχε επαφή με τον Vettel στον 65ο γύρο, όπου και δέχτηκε προσπέραση από τον Γερμανό τραυματίζοντας όμως το μονοθέσιό του διαλύοντας το δεξί μέρος της εμπρός αεροτομής της W09.

Ο Raikkonen προσπέρασε και αυτός με τη σειρά του τον Bottas με τον Ricciardo να παίρνει σειρά. Ο Bottas όμως είχε άλλα σχέδια και στα φρένα στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού εμβόλισε τον Αυστραλό της Red Bull στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τη θέση του.

Ο Ricciardo ανέκαμψε της σύγκουσης που τον άφησε πίσω και τελικά προσπέρασε τον Bottas και καθαρά πάλι πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ricciardo προσπάθησε να εξηγήσει το συμβάν δηλώνοντας "νομίζω είχα αφήσει αρκετό χώρο για να στρίψει όμως με τη ζημιά που είχε στο μονοθέσιό του πήγε άσχημα".

Αντιθέτως ο Bottas έριξε το φταίξιμο στον Daniel λέγοντας " έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός αφού είχα πληγωμένο μονοθέσιο, έφερε το ατύχημα επάνω του".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 29-07-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More