F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

F1 - Το «μάζεψε» ο Wolff για τις δηλώσεις κατά Ferrari

Ο Toto Wolff ανακαλεί τις δηλώσεις που είχε κάνει κατηγορώντας τη Ferrari για σκοπιμότητα ή ανικανότητα, στο Βρετανικό Gp Formula 1, κατά την επαφή του Kimi Raikkonen με τον Lewis Hamilton.

f1 hellenic fan club - Το «μάζεψε» ο Wolff για τις κατηγορίες του προς Ferrari

"Ήταν ένα ανόητο σχόλιο πάνω στην ένταση της στιγμής" με αυτή τη δήλωση το «αφεντικό» της Mercedes θέλησε να πάρει πίσω τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τη Ferrari.

Κατά την εκκίνηση στο Βρετανικό gp, ο Hamilton έχασε την πρωτοπορία της pole από τον Vettel που είχε καλύτερη αντίδραση και έστριψε πρώτος και στην 2η στροφή είχε επαφή με τον Raikkonen με αποτέλεσμα ένα τετ-α-κε που τον έριξε στην τελευταία θέση.

"Ενδιαφέρουσες τακτικές από τους αντιπάλους μας. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να τους αντιμετωπίσουμε στο μέλλον" ήταν δήλωση φωτιά από τον Wolff.

Είχα πει ότι "είναι ανικανότητα ή εσκεμμένο αυτό που γίνεται" και ήταν ένα ανόητο σχόλιο κατά την ένταση της στιγμής. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε τρεις αγώνες και για αυτό είχα τέτοιο εκνευρισμό, ήταν η εξήγηση του ισχυρού άνδρα της Mercedes.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 11-07-2018 | F1 Hellenic Fan Club  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More