F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

F1 : Όλα νόμιμα στη Ferrari

Καθόλα νόμιμη η Ferrari μετά από αυστηρό έλεγχο της FIA στις εγκαταστάσεις της μετά τα παράπονα για τις πολλές αναβαθμίσεις τους στο Ισπανικό grand prix.

f1 hellenic fan club - Όλα νόμιμα στην Ferrari 2015

Η Ferrari έφερε πολλές αναβαθμίσεις στον αγώνα της Ισπανίας και για τα δύο μονοθέσια. Μετά από διαμαρτυρίες των ομάδων και κυρίως της Mercedes ότι η Ferrari χρησιμοποιεί την αεροδυναμική σήραγγα παραπάνω από ότι λένε οι κανονισμοί της Formula 1 η FIA προέβη σε αυστηρό έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Scuderia στο Maranello και βρήκε τα πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών.

Το ότι η ομάδα του Haas χρησιμοποιεί την σήραγγα στο Maranello καθώς συνεργάζεται άμεσα με την Ιταλική ομάδα θεωρήθηκε ύποπτο καθώς οι πληροφορίες που συλλέγονται, τα εξαρτήματα και το προσωπικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο ομάδες.

Η FIA έστειλε στο Maranello δικό της άνθρωπο ειδικό σε θέματα αεροδυναμικής, τον Marcin Budkowski που τα βρήκα όλα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Η Ferrari έχει συνεργασία με την Haas που θα μπει του χρόνου στην F1. Οι Ιταλοί τους παρέχουν μονάδα ισχύος και τεχνική υποστήριξη.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 29-05-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More