F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

F1 : Στο σφυρί ο ιατρικός φάκελος του Σούμι

Απίστευτο, έκλεψαν και πουλούν στο διαδίκτυο τον ιατρικό φάκελο του Schumacher προς 50.000€. Την πληροφορία επιβεβαιώνει η εκπρόσωπος της οικογένειας και μάνατζερ του Σούμι, Σαμπίνε Κεμ.

f1 hellenic fan club - στο σφυρι ο ιατρικος φακελος του σουμαχερ

Σάλος έχει ξεσπάσει με την αποτρόπαια πράξη κάποιων που έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν, και τον έχουν βγάλει στο "σφυρί" στο διαδίκτυο προς 50.000€ με κατεύθυνση τον Βρετανικό Γερμανικό και Γαλλικό τύπο.

Καταδίκασε και εξέφρασε την απέχθεια της η οικογένεια του 7 φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, για αυτήν την πράξη και μάλιστα όπως είναι φυσικό θα καταθέσουν και μηνύσεις. Οι Γαλλικές αρχές έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση της κλοπής.

Η Σαμπίνε Κεμ, μάνατζερ του Γερμανού πρώην πιλότου στη Formula 1 και εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε σχετικά: "δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα αρχεία αυτά είναι αυθεντικά, αλλά είναι κλεμμένα και έχει γίνει η σχετική αναφορά, με τις αρχές να ερευνά την υπόθεση. Υπενθυμίζουμε πως η αγορά τέτοιων αρχείων απαγορεύεται από το νόμο, καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, στα οποία δεν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση το κοινό. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις εφόσον υπάρξει δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών".



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 24-06-2014 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More