F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

F1 - Η McLaren δεν θα επηρεάσει τον κινητήρα της Renault πριν το 2020

Η Renault είναι ανοιχτή στη McLaren να επηρεάσει τη σχεδίαση του κινητήρα της F1, αλλά λέει ότι η βρετανική ομάδα είναι απίθανο να έχει κάποιο συμμετοχή μέχρι να έλθει η τρίτη σεζόν συνεργασίας τους.

f1 hellenic fan club - Η McLaren δεν θα επηρεάσει τον κινητήρα της Renault πριν το 2020

Η McLaren παραιτήθηκε από της συνεργασίας της με την Honda για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα κινητήρων F1 των πελατών της Renault μέχρι τα τέλη του 2020, όπου και ολοκληρώνεται ο τρέχων κύκλος κανόνων κινητήρα.

Ως συνεργάτης της Honda, η McLaren επηρέασε τον σχεδιασμό και τη συσκευασία του προβληματικού κινητήρα F1 της Honda, στέλνοντας προσωπικό στο Sakura HQ της Honda και  συνεργάστηκε στο σχεδιασμό ορισμένων ηλεκτρικών εξαρτημάτων της μονάδας ισχύος.

Με την επιστροφή της στην κατάσταση πελάτη, η McLaren θα πρέπει τώρα να προσαρμόσει το πλαίσιο του 2018 γύρω από το προϊόν που παραδίδει η Renault.

Η McLaren ελπίζει να έχει συμμετοχή στον κινητήρα της Renault με παρόμοιο τρόπο όπως στη Honda, καθώς αναπτύσσεται η νέα τους σχέση, αλλά ο επικεφαλής της Renault F1, Cyril Abiteboul, δήλωσε στο Motorsport.com ότι η συμφωνία για το 2018 ήρθε πολύ αργά για να έχει "λόγο" η McLaren στον σχεδιασμό του κινητήρα.

Ο Abiteboul συμπλήρωσε ότι η Renault θα είναι "ανοιχτή στις προτάσεις τους", αλλά προειδοποίησε ότι η McLaren θα πρέπει πιθανότατα να περιμένει μέχρι την τελική σεζόν της αρχικής τριετούς συνεργασίας τους για να έχει ουσιαστική, κυρίαρχη επιρροή. 







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 07-02-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More