F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

F1 - Alonso : "Τα καλύτερα στην McLaren έρχονται"

Η McLaren παρουσίασε την νέα MCL33, οριοθετώντας νέα εποχή στην Formula 1 μετά την συνεργασία με την Renault. Ο Fernando Alonso δήλωσε ενθουσιασμένος "καλύτερες μέρες έρχονται".


Νέα εποχή για την McLaren με το πρώτο μονοθέσιο της με κινητήρα της Renault να είναι γεγονός. Το όνομα αυτής MCL33 βαμμένη με έντονο πορτοκαλί χρώμα και πινελιές από μπλε στις εμπρός και πίσω αεροτομές καθώς και στο κάλυμμα του κινητήρα.


Οι δύο πιλότοι της Βρετανικής ομάδες είναι ενθουσιασμένοι με τον Ισπανό να δηλώνει προς τους φίλους της McLaren πως έρχονται καλύτερες ημέρες για την ομάδα από φέτος.


Ο Alonso όπως και ο Vandoorm σημείωσαν 100 χιλιόμετρα με το νέο μονοθέσιο για τις ανάγκες κινηματογράφησης με τον Ισπανό να δηλώνει αμέσως μετά:

"Καλύτερες μέρες έρχονται και αυτό είναι το μήνυμα. Έχουμε παλέψει σκληρά, κρατήσαμε το κίνητρο ζωντανό και τους στόχους μας ψηλά με την ομάδα να είναι πλέον πολύ πιο δυνατή στα τελευταία τρία χρόνια."


"Αυτό που δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε πολύ δεμένη ομάδα, με δεμένη ομάδα θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα από φέτος".









Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 24-02-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More