F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

F1 - Φεύγουν τα "Grid Girls" και έρχονται τα "Grid Kids"

Η Formula 1, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μαζί με τη FIA, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία, αποκαλούμενη Grid Kids, για να κάνει την τελετή πριν την κούρσα πιο ενδιαφέρουσα, για τους οπαδούς, και ειδικότερα για τους μικρότερους φίλους.

f1 hellenic fan club -  Φεύγουν τα "Grid Girls" και έρχονται τα "Grid Kids"

Η F1 έκανε μια ανακοίνωση ότι θα δώσει τέλος στην παράδοση με τα Grid Girls στο grid πριν από κάθε αγώνα, την περασμένη εβδομάδα, μια απόφαση που δημιούργησε μικτές αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών, ακόμη και των μελών της Formula 1.

Οι επικεφαλής της F1 σε συνεννόηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία FIA, πήραν απόφαση να χρησιμοποιήσουν παιδιά στην θέση των κοριτσιών στην τελετή έναρξης κάθε Gp.

Τα παιδιά θα επιλέγονται από τους τοπικούς συλλόγους μηχανοκίνητων αθλημάτων με βάση την αξία τους ή με λαχειοφόρο αγορά και θα συνοδεύσουν τους οδηγούς στο grid σε κάθε Grand Prix.

"Αυτή θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για αυτούς τους νέους, φανταστείτε, ua στέκονται εκεί δίπλα στους ήρωές τους, θα τους παρατηρούν καθώς προετοιμάζονται να αγωνιστούν, την ελίτ της ελίτ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα είναι εκεί δίπλα τους σε αυτά τα πολύτιμα λίγα λεπτά λίγο πριν ξεκινήσουν" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του F1 Sean Bratches.

Τα Grid Kids, τα οποία θα συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους, θα επιλέγονται σε κάθε διοργάνωση της F1, σε αγώνες Formula 2 και GP3 όπου είναι δυνατόν.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 06-02-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More